Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’li Ali Abbas Ertürk; “Sanayi esnafının sorunları katlanarak devam ediyor”

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, şehir içerisindeki ziyaretleri kapsamında Yeni Sanayi Sitesi esnafları ile bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Demir, Yeni Sanayi Sitesi ziyareti sırasında esnaflarla bir araya gelerek, Türkiye’deki mevcut ekonomik durumun, Aksaray’daki yansımasının nasıl olduğuna dair istişarede bulunuldu. Yeni Sanayi Sitesi esnafları, Pelinsu Yıldırım Demir ile mevcut yaşam koşulları hakkında istişarede bulunurken, sorun ve önerilerini de ilettiler.

Ziyaret sırasında esnaflarla sohbet eden Pelin Yıldırım Demir esnafın ilgisizlikten şikâyet etmesi üzerine “Sanayinin yapıldığı ilk günlerde olduğu gibi bugünde sanayi esnafımızı ziyaret ediyoruz. Yeni Sanayi Sitesi’nin taşınmasından bugüne kadar, sahipsiz bırakılmışlık ve hizmet alamama gibi sorunların hala devam ettiğini gözlemliyoruz. 31 Mart’a kadar bu durum böyle devam edebilir, ancak 1 Nisan sabahından itibaren Yeni Sanayi esnafımız hizmet almaya başlayacak. Belediye iradesi nedir, belediye esnafının yanında nasıl durur bunları göstereceğiz. Çok güzel genç bir ekibimiz var. Ekibimizle birlikte hazırladığımız güzel projelerimiz var. Yeni Sanayi Sitesinin ihtiyaçlarının karşılanması projelerimizin içerisinde en önem verdiğimiz projelerden. Yalnız bırakılmış Sanayi esnafımızın her zaman yanında olacağız. Biz sanayi esnafımızın ne eksiği var, ne sıkıntılar çekiyor gayet iyi biliyoruz. Bu zamana kadar Aksaray Belediyesi’nden alamadıkları her bir hizmetin telafisini bir an önce biz yapacağız. Bu konuda esnaflarımıza sözümüz söz” ifadelerine yer verdi.

Konu hakkında açıklama yapan Ali Abbas Ertürk; “Aksaray belediye başkan adayımız Pelinsu Yıldırım Demir, yöneticilerimiz, belediye meclis üyesi adaylarımız ve il genel meclis üyesi adaylarımızla sanayi sitesi esnaflarımızı ziyaret ederek sorunlarını dinledik. Sanayi esnafının sorunlarının çözülmediğini aksine katlanarak devam ettiğini üzülerek gördüm” ifadelerine yer verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir’e, Yeni Sanayi Sitesi ziyaretleri sırasında; Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Ali Abbas Ertürk ve il yönetimi üyeleri eşlik etti.

Haber: Ağustos Gerçe