Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’ı Yeşillendiren Vizyon: Tuğrul Karacaer’den Büyük Vaat!

İYİ Parti Aksaray Belediye

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, seçim kampanyası kapsamında Aksaray Orman İşletme Müdürlüğü’nü ziyaret ederek çarpıcı bir projeyi kamuoyuyla paylaştı. Karacaer, şehre nefes aldıracak, yeşilin hakim olacağı bir Aksaray vizyonunu hayata geçirmek için yılda 200.000, 5 yıl içinde ise toplamda 1.000.000 fidanı toprakla buluşturacaklarını açıkladı.

Seçim Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor!

İYİ Parti heyeti, seçim çalışmalarını Aksaray’da sürdürürken bugünkü etkinliklere Aksaray Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ziyareti ile başladı. Ardından Aksaray Orman İşletme Müdürlüğü, Somuncu Baba Diyaliz Merkezi ziyareti, Piri Mehmet Paşa Çarşısı’nda hizmete başlayan Döner Salonu açılışı ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Karacaer: “Yeşil Aksaray İçin Ağaçlandırma Projemiz Başlıyor!

Orman İşletme Müdürlüğü’nde projeyi açıklayan Karacaer, şunları söyledi: “Şehrimizi daha yaşanabilir hale getirmek amacıyla ağaçlandırma projesini hayata geçireceğiz. Hedeflediğimiz 1 milyon fidanın toprakla buluşmasıyla, şehrimizin çevresel kalitesi artacak ve doğal dengeye katkımız olacaktır.”

Çevre Dostu Projelerle Dikkat Çeken Karacaer: “Şehir Estetiğini İyileştirecek, Yaşam Kalitesini Artıracak!”

Karacaer’in ağaç dikme projesi, sadece çevresel faydalar sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda şehir sakinlerinin yaşam kalitesini artırarak, Aksaray’ın şehir estetiğini güçlendirecek. Projede ayrıca hava kalitesinin iyileşmesi, gölgelik alanların artması ve doğal yaşamın desteklenmesi hedefleniyor.

Aksaraylılar, Karacaer’in çevre dostu projelerini ilgiyle takip ederken, İYİ Parti adayının yeşil bir Aksaray için attığı bu adım büyük beğeni topladı. Haber: Fatma ALTINOK