Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Elektrik Kesintisi Uyarısı: İşte Planlanan Tarihler ve Etkilenecek Bölgeler!

Aksaray’da yapılacak olan elektrik

Aksaray’da yapılacak olan elektrik kesintisi çalışmaları öncesinde bilgilendirme yapıldı. İşte etkilenecek bölgeler ve kesinti tarihleri!”

Aksaray’da elektrik kesintisi uyarısı yapıldı! MEDAŞ İşletmesi, bakım ve özel çalışmalar kapsamında belirli bölgelerde elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. İşte planlanan tarihler ve etkilenecek bölgeler:

1. Tarih 04.03.2024, Saat:11:30 Etkilenecek Bölgeler: Aksaray/Ağaçören, Sariağıl Köyü, Aksaray/Merkez, Sariağıl Köyü
Kesinti Nedeni:Bakım Çalışması

2. Tarih: 04.03.2024, Saat:11:30 Etkilenecek Bölgeler ; Aksaray/Merkez, Büyükpörnekler Köyü, Büyükpörnekler 1 Sokak, Büyükpörnekler 9 Sokak, Küçükpörnekler Köyü
Kesinti Nedeni:Bakım Çalışması

3.Tarih 05.03.2024, Saat:12:00 Etkilenecek Bölgeler:Aksaray/Merkez, Darihüyük Köyü, Ulukişlatolu Köyü, Yeşilova Beldesi, Koseli Mahallesi, Hürriyet Caddesi, Koçlar Sokak, Kurtuluş Caddesi, ve daha fazlası.
Kesinti Nedeni:Özel Elektrikçi Mühendis Çalışması

4. Tarih 07.03.2024, Saat:13:00 Etkilenecek Bölgeler:Aksaray/Merkez, Yenikent Beldesi, Gazi Mahallesi, Akhan Yaylası, Cülle Yaylası, D 300 Bulvarı, ve daha fazlası.
Kesinti Nedeni:Bakım Çalışmaları olacağı bildirildi.

MEDAŞ’ran Müşterilere önemli bilgilendirme: Elektrik kesintisi öncesinde cihazlarınızın devreden çıkarılması önemlidir. Çalışmaların erken tamamlanması durumunda, kesinti bitiş saatinden önce elektrik verilebileceği bildirilirken, kesinti hakkında daha fazla bilgi için 186 Müşteri Hizmetleri Merkezi’ni veya MEDAŞ resmi web sitesini ziyaret edebilecekleri bildirildi. Haber;Hakan Hidayet Deniz