Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Güzelyurt’ta temel atma töreni yoğun ilgi gördü

Aksaray Güzelyurt ilçesinde önemli

Aksaray Güzelyurt ilçesinde önemli bir çalışmaya imza atıldı. Güzelyurt ilçesinde, ilçenin önemli bir ihtiyacını gidereceği düşünülen sosyal merkezin temel atma töreni gerçekleşti.

Taziye evi, konferans salonu, hafızlık okulu, Kur’an kursu ve gençlik merkezi gibi birçok önemli bölümü oluşturacak olan tesisin temeli atıldı.

Törene, İlçe Kaymakamı Can Alperen Taşavlı, Belediye Başkanı Ünal Demircioğlu, İl Müftü Yardımcısı Mustafa Açıkalın, siyasi partiler, kurum amirleri ve ilçe vatandaşları büyük ilgi gösterdi. İl Müftü Yardımcısı Mustafa Açıkalın’ın yaptığı dua ile başlayan törende, İlçe Kaymakamı Can Alperen Taşavlı, gençlerin zamanlarını geçirebilecekleri bu tesisi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Kaymakam Taşavlı, “İnşallah burası, gençlerimizin bir araya gelip zamanlarını değerlendirebilecekleri, birlikte öğrenme ve büyüme fırsatları bulabilecekleri bir tesis olacak. Güzelyurt için hayırlara vesile olsun” dedi. Törenin sonunda hep birlikte temel atma butonuna basılarak, sosyal merkezin inşaatına resmi olarak başladı.

Haber: Hakan Hidayet Deniz