Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eğitim Bir Sen Sahada: Murat Görmez Okul Ziyaretlerini Sürdürüyor!

Eğitim Bir Sen Aksaray

Eğitim Bir Sen Aksaray Şube Başkanı Murat Görmez okul ziyaretlerine devam ediyor. Aksaray’da faaliyet gösteren okulları ziyaret ederek okulların durumları hakkında görüşme yapan Şube Başkanı Görmez bir dizi ziyaret gerçeklerdi.

Oğuzata İlkokulu ve Ortaokulu ve Hamidiye İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret eden Şube Başkanı Görmez burada yönetici ve öğretmenlerle bir araya geldi.  İlkokul ve ortaokullarda yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan Görmez, öğretmenlerin talep ve beklentilerini dinledi.

Aksaray’da eğitim alanında verilen hizmetleri takip eden Şube Başkanı Görmez Oğuzata İlkokulu ve Ortaokulu ve Hamidiye İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret ederek öğretmenlerin taleplerini dinledi. Çözüm bulma noktasında istişarelerde bulunan heyet, öğretmenlerin ve öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanması yönünde görüştü

Şube Başkanı Görmez ziyaretine yönelik, “Sendikacılıkta yeni bir çığır açan, fikirden aksiyona, yerelden evrensele sürdürdüğümüz hak arama mücadelemizle “kazanımın adresi” olan Eğitim-Bir-Sen’imizin her daim sahada” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Haber: Fatma Altınok