Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Teknopark Yönetim Kurulu Toplantısı: Aksaray’da İnovasyon ve Girişimcilik İçin Yeni Adımlar Atıldı!

Aksaray Ticaret ve Sanayi

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş ve Aksaray Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Alpay Arıbaş başkanlığında Teknopark Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde gerçekleşen Teknopark Yönetim Kurulu Toplantısı, Aksaray Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hakan Kılınçkaya, Aksaray Belediye Başkan Vekili Yakup Kadri Perek ve ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Aksaray Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Alpay Arıbaş’ın katkılarıyla hayata geçen Teknopark projesinin görüşmeleri devam ediyor.

Aksaray’da büyük ölçüde katkı sağlayacağı düşünülen teknopark projesi kapsamında yapılan toplantıda gelinen nokta üzerine görüşüldü. İş dünyası ve eğitimin ortaklaşa yürüttüğü projede hedeflene çalışmalar ele alındı.

Üniversiteli gençlere büyük oranda katkı sağlayacak olan Teknopark ile Aksaray üniversitesi tarafından gelinen nokta değerlendirildi. Teknopark projesi ile hedeflenen faaliyetler masaya yatırıldı. Aksaray Üniversite Rektörü Arıbaş’ın katkılarıyla gerçekleşen Teknopark ile üniversite ve iş dünyasının iş birliğiyle Aksaray iline büyük ölçüde katkı sağlayacağı ön görülüyor.

Haber: Fatma Altınok