Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Adayı Pelinsu Yıldırım Demir OSB’de işçilerle bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, şehir içerisindeki ziyaretleri kapsamında Aksaray Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti. Çalışmalarına şehrin farklı noktalarında sabah ve akşam olacak şekilde devam eden Yıldırım, Organize Sanayi Bölgesi çalışanları ile sohbet etti.

Yerel seçimlere doğru gidilirken Aksaray’da seçim kapsamında çalışmalarına hız kazandıran Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, bu kapsamda gerçekleştirdiği ziyaretlere bir yenisini daha ekledi. Pelinsu Yıldırım Demir, şehir içerisindeki ziyaretleri kapsamında Organize Sanayi Bölgesine gitti. Burada çalışanlar ve işverenler ile sohbet etme olanağı yakalayan Demir, çalışanların mevcut durum içerisinde geçim sıkıntısı yaşayıp yaşamadıklarına yönelik istişarede bulundu.

Konu hakkında açıklama yapan CHP Adayı Demir; “Aksaray’da üretime ve istihdama katkı sunan fabrikalarımızı ziyaret ederek işçilerimiz ve fabrika yöneticilerimizle hasbihal ettik. Dualarınız ve güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Pelinsu Yıldırım Demir’e ziyaretleri sırasında; Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra Adayı Ömer Kaşif Akın, parti il yöneticileri ve çok sayıda üye eşlik etti.

Haber: Ağustos Gerçe