Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da İstihdamın Geleceği İçin Kritik Toplantı!

Aksaray’da iş güvenliği, sağlığı

Aksaray’da iş güvenliği, sağlığı ve öğrenci stajları gibi konuların ele alındığı İl İstihdam Kurulu Toplantısı, Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu başkanlığında gerçekleşti.

Aksaray’ın istihdam ve iş gücü alanındaki geleceğini şekillendirmek amacıyla önemli bir toplantı düzenlendi. İl İstihdam Kurulu, Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun başkanlığında olağanüstü bir şekilde bir araya geldi.

Toplantıya vali yardımcıları, ilgili birim amirleri, sivil toplum kuruluşları, odalar, birlikler ve kalkınma ajanslarının başkanları ve temsilcileri katıldı. Toplantı, Aksaray Valiliği Özel İdare Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıda, iş güvenliği ve sağlığı ile ilgili konuların yanı sıra öğrencilerin staj imkanları ve istihdamıyla ilgili meseleler ele alındı. Katılımcılar, Aksaray’ın istihdam potansiyelini artırmak ve iş güvenliği standartlarını yükseltmek için çeşitli öneriler ve değerlendirmelerde bulundular.

Verimli geçen toplantı için Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu’na, İŞKUR İl Müdürü Mahmut Akkuş’a, SGK İl Müdürü Bilal Akgün’e ve tüm kurul üyelerine teşekkür edildi. Bu tür toplantıların, Aksaray’ın istihdam ve iş gücü alanında daha sağlam adımlarla ilerlemesine katkı sağladığı vurgulandı. Haber; Fatma Altınok