Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karacaer, “Sizlerle birlikte bu toplumu daha umut dolu bir yere dönüştüreceğimize inanıyorum”

İYİ Parti Aksaray Belediye

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer ve İYİ Parti Aksaray Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz, kurum ve kuruluş ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Nüfus İl Müdürlüğünü ziyaret eden Karacaer, burada kurum personelleri ile bir araya geldi.

31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerin adı adım yaklaşılırken siyasi arenadaki haraketlilik devam ediyor. Kamuoyunun merakla beklediği yerel seçimler heyecan sürüyor. İYİ Parti heyeti şehir içerisinde bulunan kurum ve kuruluşları ziyaret etmeye devam ediyor.

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, Nüfus İl Müdürlüğünü ziyaret ederek personellerle bir araya geldi.  Personellerin sorun ve beklentilerini dinleyen Karacaer, seçim çalışmaları kapsamında hedeflenen projeleri hakkında bilgiler verdi.

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Karacaer ziyarete yönelik yaptığı açıklamasında, “İYİ Parti Aksaray Merkez İlçe Başkanımız Sayın Osman Yılmaz ile İl Nüfus Müdürlüğü’nü ziyaret ettik. Her birinizin desteği ve güveni, bu yolda ilerlememiz için bize güç katacak. Sizlerle birlikte, bu toplumu daha güçlü, daha birlikte ve daha umut dolu bir yere dönüştüreceğimize inanıyorum” dedi.

Haber: Fatma Altınok