Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’ın Geleceğine Yön Veren Ziyaret: Genç Girişimciler Kuzeyboru’da!

Türkiye Odalar ve Borsalar

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Aksaray Genç Girişimciler Kurulu ve Aksaray Üniversitesi Genç Girişimciler Topluluğu teknik gezi ziyaretleri kapsamında Kuzeyboru fabrikasını gezdi.
Teknik gezi kapsamında düzenlenen Kuzeyboru fabrikası ziyaretinde, fabrika tarafından yürütülen çalışmalar ve voleybol takımı hakkında bilgiler verildi. Aksaray Üniversitesi Genç Girişimciler Topluluğu merak ettikleri sorular sorarak fabrikanın çalışma ve projeleri hakkında görüşme yapıldı.
Kuzeyboru fabrikasında iş ve işleyiş hakkında bilgiler alan heyet, Aksaray’ı başarı ile temsil eden Voleybol takımı üzerine görüştü. Teknik geziye genç girişimciler topluluğu danışmanı, İktisadi ve idari bilimler fakültesi dekanı Prof. Dr. Gülin Tabakan, Mektebim Koleji Girişimcilik Öğrenci Konseyi Üyeleri ve Danışmanı Gizem Bozkurt Teknokent Koleji Girişimcilik Öğrenci Konseyi katılım sağladı.
TOBB Aksaray Genç Girişimciler Kurulu tarafından ziyarete yönelik yapılan açıklamada, “ Şehrimize değer katan ve kadın voleybol takımıyla şehrimizin tanıtımına katkı sağlayan Kuzeyboru ailesine misafirperverliklerinde dolayı teşekkür ederiz “ ifadesi yer aldı.

Haber: Fatma Altınok