Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Barosu’ndan Kadınlar Günü’ne özel program

Aksaray Barosu Kadın ve

Aksaray Barosu Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu, 8 Mart kapsamında program organize etti. Aksaray Barosu tarafından organize edilen program kapsamında 4 gün boyunca farklı etkinliklere ev sahipliği yapılacak.

8 Mart’ın Dünya Emekçi Kadınlar Günü olarak küresel ölçekte kutlanıyor ve anılıyor olması nedeni ile Aksaray Barosu Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu bir program organize etti. 4 Şubat günü başlayan programda bir dizi ziyaret gerçekleştirilecek. Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu, TOBB Aksaray Kadın Girişimciler İl İcra Komitesini ziyaret edecek.

Programın ikinci günü olan 5 Şubat tarihinde Türk Anneler Derneği Aksaray Şubesi Yönetim Kurulu’nu ziyaret edecek. Programın üçüncü günü itibariyle ziyaretlerini sonlandıran Aksaray Barosu üyeleri, 6 Mart günü bir konferans programına katılım sağlayacak. Av. Şenal Sarıhan’ın katılımıyla  “Türkiye’de Kadın hareketi ve bugünün sorunları” konulu konferans gerçekleşecek.

8 Mart Günü ise Aksaray Kent Meydanı’nda çelenk sunumu ve basın açıklaması yapılacak. Aynı gün içerisinde Aksaray Barosu İdari Hizmet Binası kapsamında canlı müzik eşliğinde kadınlar günü programı gerçekleşecek.

Haber: Ağustos Gerçe