Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Anlamlı Buluşma: Jandarma Genel Komutanı ve Vali, Şehit Aileleri ve Gazilerle Bir Araya Geldi!

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Aksaray iline gelen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin’le birlikte Aksaray Şehit Aileleri Derneği ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şubesi’ni ziyaret etti.

28 Şubat Sivil Savunma Günün olması sebebiyle Aksaray iline teşrif eden Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin’le birlikte ali Kumbuzoğlu bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak Aksaray Şehit Aileleri Derneği’ni ziyaret eden heyet, burada Dernek Başkanı Hüseyin Koçak ve dernek üyesi şehit yakınlarıyla bir araya geldi.

Dernek Başkanı Hüseyin Koçak’tan bilgiler alan Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin’ ve Vali Kumbuzoğlu, şehit yakınlarının sorun ve beklentilerini dinledi. Daha sonra Türkiye Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şubesi’ni ziyaret eden Dernek Başkanı Mustafa Dağ ve dernek üyesi gazilerle buluştu.

Dernek Başkanı Mustafa Dağ’dan dernekte yürütülen faaliyetler üzerine görüşme yapan heyet, gazileri bir süre sohbet etti. Dernek başkanları Hüseyin Koçak ve Mustafa Dağ Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ve Vali Kumbuzoğlu’nun ziyaretinde duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Haber: Fatma Altınok