Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İyi Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Karacaer, Aksaray için hedeflediği projelerini açıkladı

İYİ Parti Aksaray Belediye

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, yeni bir projesini daha açıkladı. 31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerine hazırlık yapan Karacaer, Aksaray’ın gelişim ve büyümesine olanak tanıyan projelerini açıklamaya devam ediyor.

Karacaer ‘Aksaray bu projeleri hak ediyor!’ sloganı ile projeleri hakkında bilgiler verdi.  “Batıkent Aksaray başlığıyla yeni bir kent inşa ediyoruz” diyen Tuğrul Karacaer, yeni bir şehir inşa edeceğiz.” şeklinde dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

“Aksaray’da Tarımsal Kooperatifler İle Aksaray’a Değer Katacağız”

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer yaptığı açıklamasında, “Aksaray’da tarımsal kooperatifler ile Aksaray’a değer katacağız, Aksaray’a 15 olimpik spor dalında spor tesisi yapacağız. Aksaray’ı bilim, kültür ve sanat merkezi yapacağız. Aksaray’a mobilyacılar, iş makinaları parkı, baharatçılar ve kuyumcular sitesi yapacağız. İş garantili meslek edindirme kursları açacağız. Gençlerimizi iş sahibi yapacağız” dedi.

Alt- üst geçit projelerine hız kazandıracağız diyen Karacaer, “Aksaray‘a alt geçit- üstgeçit projeleri ile hız kazandıracağız ve bu projelerin bir tanesine de Alparslan Türkeş Alt Geçidi ismi vereceğiz.” şeklinde konuştu.

“Aksaray’ımızı Yeniden Yeşerteceğiz”

Karacaer sözlerinin devamında ise, “Bir yılda 2 bin, 5 yılda 10 bin olmak üzere toplam 12 bin sosyal konut yapacağız. Bu projeleri ile yeni yaşam alanları kazandıracağız. Maliyetini yapılacak olan bu sosyal konutlar 120 ay vade ile 2 + 1 şeklinde olacak. Evleri olmayan vatandaşlara teslim edeceğiz. Bir yılda 200 bin, 5 yılda 1 milyon fidanı toprakla buluşturup, Aksaray’ımızı yeniden yeşerteceğiz. Aksaray’da en büyük projelerinden bir tanesi de Aksaray’ı tramvay projesi ile hızlı ve konfor katacağız. Tramvay, TOKİ ile Aksaray Merkez’den geçecek tramvay hattı Yeni Sanayi Sitesi, Aksaray Üniversitesi Kampüsü ve Organize Sanayi Bölgesi’ne kadar trafiği rahatlatacak. Hız ve konfor katacağız. Aksaray’daki trafik karmaşasına da son vereceğiz.” dedi.

“Aksaray’ın 20 Yıllık Su Sorunu Da Çözeceğiz”

Aksaray’ın 20 yıllık su sorunu da çözeceğiz diyen Belediye Başkan Adayı Karacaer, “Aksaray’a ‘Azmi Milli İstihdam ve Değer Katacağız Projesi’ ile Azmi Milli’yi atıl durumdan aktif bir hale getireceğiz. Aksaray’ın 20 yıllık su sorunu da çözeceğiz.  Aksaray’da ‘İYİ Kart Projesi’ ile ihtiyaç sahiplerine sosyal destek sağlayacağız. Bu şekilde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı da unutmayacağız. Her zaman onların yanında ‘İYİ Kart Projesi’ ile olacağız.  Aksaray’a alt geçit -üstgeçit projeleri ile hız katacağız. Aksaray’da düğün salonları, hobi bahçeleri, çocuk kreşleri, engelli gündüz bakım evleri yapacağız.” şeklinde konuşmasının sonlandırdı.

Haber: Fatma Altınok