Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor, galibiyet serisini davam ettirmek istiyor

68 Aksaray Belediyespor, Anagold

68 Aksaray Belediyespor, Anagold 24 Erzincanspor’u yenerek galibiyet serisini sürdürmeye çalışacak
Ligin 28. haftasında mücadele edecek olan 68 Aksaray Belediyespor, Teknik Direktör Şaban Yıldırım önderliğinde Anagold 24 Erzincanspor’u ağırlayacak.
Türkiye 2. Ligi Kırmızı Grubu’nda yer alan 68 Aksaray Belediyespor, 2 Mart Cumartesi günü sahasında Anagold 24 Erzincanspor’u konuk edecek. İlk yarıda karşılaştıkları müsabakada 1-0 mağlup olan siyah-beyazlılar, teknik direktör Şaban Yıldırım yönetimindeki hazırlıklarına TOKİ’deki tesislerinde başladı.
Ligin 26. haftasında Arnavutköy Belediyespor’u sahasında 1-0, 27. haftasında deplasmanda Etimesgut Belediyespor’u yine aynı sonuçta 1-0 mağlup ederek son iki haftayı galibiyetlerle tamamlayıp puanını 35’e yükselten Aksaray temsilcisi 68 Aksaray Belediyespor ligde galibiyet serisini devam ettirmek amacıyla Anagold 24 Erzincanspor karşısında da galibiyet hesabı ediyor.
Ligdeki son başarılı performanslarıyla dikkat çeken Aksaray Belediyespor, son iki maçta aldığı galibiyetlerle puanını 35’e yükseltti. Takımın Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, kafalarında küme düşme gibi bir soru işareti olmadığını belirterek, önlerine bakacaklarını ve daha iyi maçlar oynayacaklarını ifade etti.
Sakat oyuncu bulunmayan Aksaray temsilcisi takımda, Süleyman Cebeci haricinde eksik oyuncu bulunmuyor. Yıldırım, taraftarlarına mutlu sonuçlar vaat ederek, takımın üst sıraları zorlama durumunda olduğunu ve play-off grubunu hedeflediklerini söyledi.
Aksaray Belediyespor’un son haftalarda aldığı başarılı sonuçlar taraftarlar da oldukça memnun ediyor. Takımın küme düşme gibi bir soru işareti olmadığını da belirten Aksaray Belediyespor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, “Artık önümüze bakacağız daha rahatız daha iyi maçlar oynayacağız. Taraftarlarımızı mutlu edecek sonuçlar almak için daha iyi mücadele edeceğiz. Takımımız 35 puana ulaşmıştır ve artık play of grubunu zorlama durumundadır. Aksaray Belediyespor’un ligin ilk sezonunda lige alışma ve üst sıraları zorlama adına önemli bir haftayı geride bırakmış bulunmaktayız. Derdimiz seri galibiyetleri devam ettirmek ve Aksaray Belediyespor’u üst sıralara taşımak olacaktır” ifadelerine yer verdi.

Haber: Hakan Hidayet Deniz