Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vergi Haftası’nda Aksaray’da Önemli Ziyaret: Defterdardan İş Dünyasına Çiçek!

Vergi Haftası kapsamında, Aksaray

Vergi Haftası kapsamında, Aksaray Defterdarı ve Vergi Dairesi Müdürleri, Ticaret ve Sanayi Odası yöneticilerini ziyaret ederek çiçek takdim etti.

Aksaray Defterdarı Kaya Kurşun, Vergi Dairesi Müdürü Gültekin Erdoğmuş ve Gelir Müdür Vekili Mustafa Baysal, Vergi Haftası Kutlama Programı çerçevesinde Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette, Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Kulak’a çiçek takdim edildi.

Aksaray Defterdarlığı, ziyarette ülke ekonomisine katkıda bulundukları için İş dünyasın temsilcileri olan Ticaret Odası yöneticilerine teşekkür etti ve Vergi Haftası’nın önemini vurguladı. Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş İş dünyası adına yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getirerek vergi haftasını kutladı. Başkan Koçaş sözlerini; Vergi Geleceğimizin Teminatıdır.” Bu tür ziyaretler, kamu kurumları ve sivil toplum örgütleri arasındaki işbirliğini güçlendirmek ve toplumun vergi bilincini artırmak için önemli bir fırsat sağlıyor diyerek son verdi.

Haber: Fatma Altınok