Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti heyeti, Fatih Mahallesinde vatandaşların kapılarını tek tek çaldı

İYİ Parti Aksaray Belediye

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, seçim çalışmaları kapsamında hane ziyaretleri gerçekleştirmeye devam ediyor. 31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerine zaman daraldıkça heyecan artıyor. Aksaray’da İY Parti teşkilatı seçimlere ilk günden bu yana hızla hazırlık yapıyor. Esnaf, vatandaş kurum ve kuruluş ziyaretinde bulunan Karacaer, seçimlere hane ziyaretleri gerçekleştirerek hazırlanıyor.
İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir Iyi, Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, İl Başkanı Sercan Belgemen, Kadın Politikaları Başkanı Naciye Akkuş Türk ve Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Fatih Mahallesinde ev ziyaretleri gerçekleştirdi.
“Kapı Çal Gönül Al” mottosuyla ev ev gezen Karacaer ve beraberindeki heyet, Fatih Mahallesinde vatandaşların kapılarını tek tek çaldı. Mahalle sakinleri tarafından yoğun ilgi ile karşılanan İYİ Parti heyeti, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Ziyareti esnasında seçimlere yönelik projelerinden bahseden Karacaer, Fatih Mahallesi sakinlerin talep ve ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla çözüm bulma noktasın istişarelerde bulundu.

Haber: Fatma Altınok