Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Valisinin Eşi Öyle Bir Paylaşım Yaptı ki;Tüm Aksaray Karşılık Verdi!

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve Eşi Canan Kumbuzoğlu Aksaray Valiliği himayelerinde Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Çocuk Evleri Sitesinde düzenlenen sünnet düğününe katıldı.

Duygu dolu anların ve sevincin yaşandığı düğünde çocuklara unutulmaz bir an yaşatıldı.

Sünnet düğününe katılan çocuklar Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve eşi Canan Kumbuzoğlu ile pasta kesip gönüllerince eğlendiler. Bu anılara eşlik eden Canan Kumbuzoğlu öyle bir paylaşımda bulundu ki sosyal medyada hit yaptı.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun eşi Canan Kumbuzoğlu’nun yürekleri dağlayan ve umut ışığı saçan o sözleri yürekleri dağladı.

Canan Kumbuzoğlu, Keşke’ diyorum bazen. Keşke süper güçlerim olsa da dünyanın tüm sıkıntılarını bir göz yaşı damlasına hapsedebilsem, süzülüp düştüklerinde bir daha gelmemek üzere yok olsalar. Güzellikleri de bir tebessümle yanaklarındaki gamzelere kondurabilsem…

‘İyi ki’ diyorum sonra. İyi ki devletimiz var…

Çocuk Sevgi Sitesinde kalan yavrularımız için tertip edilen Sünnet Merasimine iştirak edip, heyecanlarına ortak olduk…

Hayat, bildiği gibi değil de onların istediği gibi gelsin inşallah. Bahtları açık olsun dedi. Demesine dedi ve bu sözleri sosyal medyada yankı buldu. Bu sözleri okuyan Aksaray halkı bu koca yürekli sevgi dolu Vali Mehmet Ali Kumbuzoğluna ve Canan Kumbuzoğlun’a teşekkür ederek devletimiz var olsun sizin gibi koca yürekli insanlar oldukça bu çocuklarımız her zaman her yerde mutlu olacaklar diyerek cevap verdi. Haber; Fatma Altınok