Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Evrim: İrfan Çıtak’tan Evcil Hayvanlar İçin Otel!

Milliyetçi Hareket Partisi, [MHP)

Milliyetçi Hareket Partisi, [MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak yeni bir projesini daha açıkladı.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerine hazırlık yapan Belediye Başkan adayı İrfan Çıtak, yerel seçimlere doğru yaklaşılırken Aksaray’ın gelişim ve büyümesine olanak tanıyacak projelerini açıklamaya devam ediyor.

Belediye Başkan adayı sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla “Hayvan Oteli” isimli projesini açıkladı. Çıtak;  “Yaşantımızın önemli bir parçası olan ve hayatı bölüştüğümüz evcil hayvanlar için sağlıklı, güvenilir, ferah, iklimlendirme koşulları uygun ve doğaya uyumlu bir hayvan oteli yapacağız” dedi.

Evcil hayvanlar için sağlıklı ve güvenilir bir otel yapılacağını açıklayan Çıtak, “Yaşantımızın önemli bir parçası olan ve hayatı bölüştüğümüz evcil hayvanlar için sağlıklı, güvenilir, ferah, iklimlendirme koşulları uygun ve doğaya uyumlu bir hayvan oteli yapacağız. Bu sayede dileyen vatandaşlar evcil hayvanlarını bu otele emanet edecek ve bakımlarından emin olacak” dedi

Belediye Başkan adayı Çıtak sözlerinin devamında; “Ayrıca hayvan oteli internet ortamından sürekli denetlenebilir olacak. Vatandaşlar, hayvanlarından uzak oldukları süre boyunca, çevrim içi ortamda hayvanlarını anlık olarak takip edebilecek. Canlılara saygılı bir hayvan oteli İrfan’la olur” şeklinde konuştu.

Haber: Fatma Altınok