Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaraylı sanatçı Havva Öğüt, Dilber’in sahnesinde; İşte o anlar

Beşiktaş Kültür Merkezi yapımında

Beşiktaş Kültür Merkezi yapımında gerçekleşen ve Yılmaz Erdoğan imzası taşıyan İnci Taneleri dizisi, ilk bölümü itibariyle ülke genelinde büyük ses getirmişti. İnci Taneleri dizisi bu kez de Aksaraylı bir isim ile gündeme geldi.

Aksaray’ın sevilen ses sanatçılarından birisi olan Havva Öğüt, ‘İnci Taneleri’ dizisine konuk oldu. İnci Taneleri dizisi kadrosunda; Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi önemli isimler yer alıyor. Türkiye’nin gündeminde olan ‘İnci Taneleri’ dizisinde bu hafta Aksaray’ın güçlü sesi olarak nitelendirilen Havva Öğüt yer alacak.

İnci Taneleri dizisindeki meşhur Dilber sahnesinin yer aldığı konumda bulunan Havva Öğüt, diziye imzasını atan Yılmaz Erdoğan ile birlikte sahnede yer aldı. Yılmaz Erdoğan ve Havva Öğüt, sahnede “Yazan Kalem Siyah” adlı şarkıyı seslendirdiler. O anlar, gerek Aksaraylı vatandaşlar gerekse Türkiye genelinde diziyi takip eden seyirciler tarafından kısa sürede ilgi topladı ve ses getirdi.

İnci taneleri dizisinin 29 Şubat 2024 Perşembe günü yayınlanacak olan yeni bölümünde Aksaraylı sanatçı Havva Öğüt, ‘Yardan Ayrı Kalan’ türküsünü söyledi.

Haber: Ağustos Gerçe