Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eğitim Bir Sen Aksaray Şube Başkanı Görmez,  Genel Başkan Yalçın’dan plaket aldı

Eğitim Bir Sen Aksaray

Eğitim Bir Sen Aksaray Şube Başkanı Murat Görmez, 59. Başkanlar Kurulunda Eğitim Bir Sen Genel Kurulu Başkanı Ali Yalçın’dan plaket aldı. Şube Başkanı Görmez duyduğu memnuniyet ve mutluluk hakkına açıklamalarda bulundu.

Eğitim Bir Sen Aksaray Şubesinin 1 Eylül – 1 Şubat 2024 tarihleri arasında belirlenen üye hedefi gerçekleştirmeden dolayı teşkilat adına Eğitim Bir Sen Genel Kurulu Başkanı Ali Yalçın’dan plaket aldı.

Şube Başkanı Görmez yaptığı açıklamasında; “Eğitim Bir Sen 59. Başkanlar Kurulunda 1 Eylül – 1 Şubat 2024 tarihleri arasında şubemize belirlenen üye hedefimizi gerçekleştirmemizden dolayı teşkilatımız Adına Genel Başkanımız Ali Yalçın’dan plaketimizi aldık. Eğitim Bir Sen ailemizi büyütmek adına mücadele eden, ter akıtan emek veren ve hedefi gerçekleştiren şubeler arasında yerimizi almak bizim için ayrı bir gurur kaynağı oldu. Bu gururu yaşatan Şube Yönetim Kurulu üyelerimize, İlçe Temsilcilerimize ve yönetimlerine, kadın komisyonumuza İşyeri temsilcilerine ve eğitim liderlerimize teşkilatımız adına tüm üyelerimize yürekten teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Haber: Fatma Altınok