Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray deplasmanda beyi! Var mı böyle galibiyet

  ETİMESGUT BELEDİYESPOR 0-1

 

ETİMESGUT BELEDİYESPOR 0-1 AKSARAY BELEDİYESPOR
Aksaray deplasman’dan galibiyetle dönüyor
Stat: Etimesgut Atatürk
Hakemler: Yunus Emre Çakar, Mücahit Adem Çelebi, Eren Öksüzler, 4. hakem: Hakan Ergin
ETİMESGUT BELEDİYESPOR: Ramazan Köse, Nuri Melih Nursal, Aykut Çeviker, Fatih Aktay, Seçkin Getbay, Muhammed Bayır, Talha Özler, Turan Yılmaz, Hüseyin Can Kırıkçı, Eren Kınalı, Efe Keçili
MOTOLUX 68 AKSARAY BELEDİYESPOR: Emre Satılmış, Uğur Aygören, Emrah Tayşi, Ercan Yazıcı, Hakan Özkan, Doğan Ateş, Atamer Bilgin, Fatih Somuncu (dk. 85 Osman Bayrak), Cengiz Ötkün( dk.85 Recep Türköz), Üstün Bilgin (dk. 72 Yasin Abdioğlu),Halil İbrahim Tuna (dk.52 Ali Küçik
Gol: Dk. 90+3 Osman Bayrak (Aksaray Belediyespor)

Etimesgut Belediyespor ile Aksaray Belediyespor Türkiye ikinci ligi kırmızı Grubu’nda 27. hafta karşılaşmasını Ankara’da Etimesgut Atatürk Stadyumu’nda karşılaştı. Karşılaşmada Aksaray Belediyespor 90 + 3’te Osman bayrak’ın attığı golle sahadan 1-0 galip ayrılırken üç puanı da hanesine yazdırdı.
Karşılaşma da ilk yarıda iki takımda aradığı golü bir türlü bulamadı.
İki takımda defansta dikkatli olup kontrat toplarla gol arasa da beklenen gol iki takımda ulaşamadı ve iki takımda soyunma odasına 0-0 beraberlik sonuç gittiler.
Karşılaşmanın son anlarında oyuna sonradan giren Osman bayrak ceza alanı üzerinde topla buluştu. Vuruşunu yaptı yan çarpan top filelere gitti bu golle Aksaray Belediyespor Etimesgut Belediyespor’u 1-0 mağlup ederek üç puanı hanesine yazdırmayı başardı. AA bir dakka şu haberi bir geçiyim haberi bir geç bekle bir saniye 2 dakika bekle
Maçtan dakikalar;
Dk. 19 Fatih Aktay ceza alanı dışından oldukça sert vurdu top yan direği sıyırıp auta gitti.
Dk. 24 sol taraftan Cengiz’in getirdiği topu penaltı noktasında bulunan Fatih Somuncu ile buluşturdu. Fatih’in şutunu kaleci Ramazan Köse çeldi. Dönen topu vurdu ancak top üstten auta gitti.
Dk.76 Etimesgutspor ceza alanı içerisinde Cengiz Ötkün topla buluştuğu çok uygun pozisyonda golü kaydedemedi.
Dk.82 Etimesgut Belediyespor takımı bu dakikada oldukça etkili geldi. Aksaray Belediyespor ceza alanında oluşan karambolde Seçkin Getbay müsait pozisyonda topu dışarı attı.
Bu sonuçla Aksaray Belediyespor puanını 35 yaptı ve ligde 11. sıradaki yerini korurken, Etimesgut Belediyespor ise puanını 28 kalarak 13. sırada haftayı tamamladı.
Ligde 28. haftada Aksaray Belediyespor 2 Mart cumartesi günü Aksaray’da 24 Erzincanspor konuk edecek.
Karşılaşma oldukça centilmence geçti maçın hakemi iki takım oyuncularına herhangi bir kart göstermedi.
Karşılaşmayı aksaraydan ve Ankara ile çevre illerden gelen taraftarlar da türbinde yerlerini alarak Aksaray Belediyespor’u desteklediler.

Haber: Ağustos GERÇE