Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milleti pazardan soğuttular; Pazara millet fiyat sormaya geliyor!

CHP AKSARAY BELEDİYE BAŞKAN

CHP AKSARAY BELEDİYE BAŞKAN ADAYI PELİNSU YILDIRIM, CUMARTESİ PAZARINDA ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞTU:
Pazarda soran çok, alan az!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım, Cumartesi günü kurulan semt pazarında gerçekleştirdiği etkinlikle esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Pelinsu Yıldırım Demir, esnaf ve vatandaşların nabzını tutarak, ihtiyaç ve talepleri dinledi.
Cumartesi Pazarı’nda gerçekleşen buluşmada Pelinsu Yıldırım Demir, esnafların ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Yıldırım, ” Esnafımızın diliyle; soranın çok alanın az olduğu pazarda Aksaraylı hemşerilerimizle beraberdik.” dedi. Yıldırım Demir, semt pazarındaki buluşma ile pazar esnaflarının günlük sorunlarını, beklentilerini ve önerilerini dinleme fırsatı buldu.
Sadece esnaflarla değil, Pazar alanındaki vatandaşlarla da yakından ilgilenen CHP Aksaray Belediye Başkan adayı Pelinsu Yıldırım Demir, şehrin her kesiminden gelen taleplere açık olduğunu vurguladı. Yerel yönetimde şeffaflığın ve katılımın önemine değinen Yıldırım, “Aksaraylı hemşerilerimizle bir araya gelmek, onların fikirlerini dinlemek ve birlikte hareket etmek, şehrimizi daha yaşanabilir kılmak adına önemlidir.” dedi.

Haber: Avni KURU

4915 sayılı Kara Avcılığı Kanunu
Sıradaki Haber Yasa dışı avcılığın kurbanı Angut kuşları doğaya salındı!