Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Adayı Pelinsu Yıldırım: Aksaraylı 30 yıl önceki Başkanı unutamadı!

CHP AKSARAY BELEDİYE BAŞKAN

CHP AKSARAY BELEDİYE BAŞKAN ADAYI PELİNSU YILDIRIM DEMİR, AKSARAY’DA DEĞİŞİM TALEBİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ:
Değişim talebinin adresi olmak istiyoruz!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı Yüksek Harita Mühendisi Pelinsu Yıldırım Demir, şehirleşme ve kentleşmenin akademik eğitimini aldığı, iş dünyasında deneyimlediği, bilgisi ve tecrübesinin olduğu bir alan olduğunu söyleyerek Aksaray’da çok yüksek sesli bir değişim talebi olduğunu ve bu değişim talebinin adresi olmak istediklerini belirtti.
31 yaşında olan ve genç yaşının verdiği azim ve heyecanla Aksaray için hayallerini ve projelerini seçmene ulaştırmak için yoğun bir tempoda seçim çalışmalarını yürüten CHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, “Yoğun bir şekilde esnaflarımızla, gençlerimizle, kadın arkadaşlarımızla bir aradayız. Çok yüksek sesli bir değişim talebi olduğunu görüyoruz. Biz bu değişim talebini adresi olmak istiyoruz. Aksaray’ın sorunlarına vakıfız. Aksaray’ın sorunlarıyla ilgili çok uzun zamandır yürüttüğümüz çalışmalarımız, projelerimiz var. CHP’nin bu anlamda çok deneyimli, riyakatlı, genç ve enerjik bir ekibi var. Ekibimizle birlikte bu şehre hizmet etmek istiyoruz.” dedi.
AKSARAY, CHP’NİN SOSYAL BELEDİYECİLİĞİ İLE TANIŞMIŞ BİR ŞEHİR
Projelerini ve hayallerini Aksaraylılara anlatıp, kendilerini izah ettiklerini ifade eden Pelinsu Yıldırım Demir, “Süreç güzel ilerliyor. Beklentimizin üzerinde olumlu tepkilerle karşılaşıyoruz. Bu bizi motive ediyor. Aksaray 1989-1994 yılları arasında CHP’nin sosyal belediyeciliği ile tanışmış, CHP’nin belediyeciliğini bilen, buna çok uzak olmayan bir şehir. Geçtiğimiz son 30 yılda ne yazık ki hala Memiş Akın’ın 5 yılda yaptığı icraatları konuşuyoruz. 30 yılda onun üzerine çok bir şey koyamamışız ve koyamadığımız gibi sorunlar biriktikçe büyümüş ve büyüdükçe çözülmesi daha zor hale gelmiş. Ama bu sorunları çözmek için kararlı olmak ve bir irade ortaya koymak gerekiyor. Biz bu iradeyi ortaya koyabilecek bir ekibe ve projelere sahibiz.” şeklinde konuştu.
Pelinsu Yıldırım Demir sözlerinin devamında, “Hemşehrilerimiz bizlere bir şans verirse biz Aksaray’a güzel hizmetler yapmak istiyoruz, niyetimiz o yönde. Benim adaylığım öncelikle Cumhuriyet Halk Partililer arasında bir sevinçle karşılandı. Gelen tebrik telefonlarından, partililerimizden aldığım olumlu dönüşlerden biliyorum. Sahaya çıktığımız zaman hemşehrilerimizden de bu teveccühü görmek, bizi hoşgörüyle güler yüzle muhabbetle karşılamaları enerjimize enerji, motivasyonumuza motivasyon katıyor. Çalışma azmimizi, şevkimizi artıyor.” ifadelerini kullandı.
HEMEN YANIMIZDA KIRŞEHİR’DE CUMHURİYET HALK PARTİSİ ÖRNEĞİ VAR
Aksaray’ın uzun zamandır çözülmeyen sorunları olduğunu ifade eden CHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, “Belediyecilik anlamında belediyenin yapması gereken esas görevleri vardır. Bu görevler o kadar çok yapılmamış ve şehrimiz o kadar çok ihmal edilmiş ki! Trafik sorunu, otopark sorun gibi. Merkezden uzaklaşıp mahallelerimize gittiğimizde hiç hizmet alamadıklarını görüyoruz. Altyapı sorunu hala var. Yeteri kadar park yok, yeşil alan yok. Biz bu şehri kent kimliği kazandırarak güzelleştirmek istiyoruz. Belediyeden istemenin lüks olduğu çok hizmet eksikliği var. Biz sosyal kültürel alanda bir isteğin lüks olduğu, sosyal belediyecilik anlamında bir isteğin lüks olduğu zamanlardan geçiyoruz. Biz bunları yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Hemen yanımızda Kırşehir’de Cumhuriyet Halk Partisi örneği var. Bizim gözbebeğimiz Ankara, İstanbul, Eskişehir, Adana, Mersin illerinin belediye başkanları bizim arkamızdalar. Hep birlikte Aksaray’a belediyenin organizasyon gücünü de kullanarak katkı sağlamak ve Aksaray’ı kalkındırmak istiyoruz. Hızlı bir tempoyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” diyerek sözlerine son verdi. Haber: Ağustos GERÇE