Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Heyeti, Baro Başkanı Köse’yi ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aksaray Belediye Başkan adayı Pelinsu Yıldırım Demir ve beraberindeki heyet, Aksaray Barosunu ziyaret etti. Aksaray’da seçim çalışmaları yürüten Belediye Başkan adayı Demir, esnaf ve vatandaş ziyaretinin yanı sıra kurum ve kuruluş ziyaretlerinde bulunuyor.

CHP Aksaray Belediye Başkan adayı Pelinsu Yıldırım Demir, CHP Aksaray İl Başkanı Av. Bilal Özdemir, CHP Merkez İl Başkanı Sibel Altınpınar, CHP Aksaray İl Genel Sekreteri Av. Hatice Akdemir, CHP İl kadın kolları Başkanı Elif Gökkuş Aksaray Baro Başkanı Av. Ferit Köse’yi ziyaret etti. Görüşme esnasında Baro Genel Sekreteri Av. Merve Örün ve Baro Saymanı Av. Cumali Altınsoy’da eşlik etti.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerine hazırlık yapan CHP heyeti, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşın yanı sıra Aksaray’da faaliyet gösteren kurum ve kuruluşları da ziyaret eden heyet, görüşmelerinde yapılması hedeflene projelerine yer veriyor.

Baro Bakanı Köse ile görüşen CHP heyeti, istek ve talepleri doğrultusunda görüşme gerçekleştirdi. Aksaray şehri için hedeflenen plan ve projelere yer veren CHP heyeti Aksaray’ın gelişim ve büyümesi, halkın istek ve taleplerinin karşılık bulması üzerine istişarelerde bulundu.

Aksaray Baro Başkanı Köse, nazik ziyaretlerinden dolayı CHP Aksaray Belediye Başkan adayı Pelinsu Yıldırım Demir, CHP Aksaray İl Başkanı Av. Bilal Özdemir, CHP Merkez İl Başkanı Sibel Altınpınar, CHP Aksaray İl Genel Sekreteri Av. Hatice Akdemir, CHP İl kadın kolları Başkanı Elif Gökkuş’a teşekkürlerini iletti.

Haber: Fatma Altınok