Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sevgi ve Yardım Eli Aksaray’da Uzanıyor: Öksüz ve Yetimlere Bin Dokunuş!

Aksaray Valiliği öncülüğünde Aile

Aksaray Valiliği öncülüğünde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Hasene Vakfı, “Yetimlere Destek Kampanyası” kapsamında güçlerini birleştiriyor.

Aksaray’da öksüz ve yetimlere destek amaçlı çalışmalar devam ediyor. Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun da katılımıyla düzenlenen törenle Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Hasene Vakfı arasında protokol imzalandı. Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nurettin Ulaş ve Hasene Vakfı Başkanı Hasan Aydın’ın imzaladığı protokolle 100 öksüz ve yetim çocuğun ihtiyaçları belirlenecek. Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu ise projenin onayına imza attı. Hasene Vakfı Başkanı Halil Aydın, vakıf genel müdürü Menderes Naç, Aksaray Şube Başkanı Cem Elibol’u tebrik eden Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, projenin taşıdığı anlamın büyüklüğüne dikkat çekerek örneklerinin artması temennisinde bulundu. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından belirlenecek olan ihtiyaçlara göre ailelere nakit, gıda, giyim ve ev eşyaları gibi yardımlar yapılacak. Hasene Vakfı da öksüz ve yetimlere burs ve yardımlarla destek olacak.

Protokole imza atan yetkililer, öksüz yetimlere yönelik daha etkili ve kapsamlı yardımların yapılabileceğini belirtirken, toplumun dayanışma ve yardımlaşma ruhunu güçlendirmeyi hedeflediklerini ifade ettiler.

Haber: Hakan Hidayet Deniz