Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Demirci Belediye Başkan Adayı Tav’ın aday tanıtım töreni yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından Demirci kasabasında aday tanıtım töreni yapıldı. Aday tanıtım programında MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, MHP Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş, MHP Demirci Belediye Başkan Adayı Necip Tav katıldı.
Programda konuşan MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, “Demirci’de başta hanımefendileri gördüm. Çok mutlu oldum. Milliyetçi Hareket Partisi Adayımızın Demirci’nin meydanını ilk defa böyle doldurduğunu şahitlik ediyoruz. Hep beraber mübarek cuma sonrası burada samimiyetle mutlu oldum. Necip Başkanımın sizin evladınız olduğunu ve Demirci’nin sahip çıktığını şu meydanın doluluğundan davete icabet eden herkesten gördüm. Meclis’te adayımız yanıma geldi. Demirci için yapacaklarını projelerini izah etti. Gerçekten çok hoş, şimdiye kadar ilçelerde, beldelerde alışık olmadığımız proje sunumunu Necip başkanımla birlikte değerlendirdik. Millet bahçesinden yüzme havuzuna Demirci için her ne söz verdiyse arkasında samimiyetle duracağımızı ve geçmiş dönemde 5 belediye başkanımızın nasıl durmuşsak, nasıl hizmet yaptılarsa, beldelerde ilçelerde aynı şekilde önümüzdeki dönem bakansa bakan genel müdürse genel müdür Ankara’da hangi kapının aşındırılması gerekiyorsa birlikte aşındıracağız. Ayırmadan ayrışmadan, kavgasız gürültüsüz yapacağız. Mevcut belediye başkanımıza da rakiplerine de bir tek olumsuz söz etmeyen belediye başkanımızı tebrik ediyor, sizlerden destek istiyorum.” dedi.
SÖZ, MHP SÖZÜ!
MHP Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş konuşmasında, “1 Nisan Belediye Başkanımız Necip Tav diyorum. İstişare ile ortak akılla Demirci’ye gereken eksiklikleri Milliyetçi Hareket Partisi’nin üretken belediyeciliğini 1 Nisan sabahı itibariyle Demirci’de göstermek için Aksaray ili olarak bize düşen ne varsa Demirci beldesi, Aksaray ili ve kıymetli vekilimin de çalışmaları ile her şeyin sonuna kadar arkasında olacağız. Söz, MHP sözü! MHP sözü kanunundur, kesindir. Yapılacak olan projelerin sizin dualarınızla, Necip başkanımıza vereceğiniz desteklerle yerine gelmesi için 31 Mart akşamının zaferle sonuçlanması için hepinizin desteğine sonsuz ihtiyacımız var.” ifadelerini kullandı.
TERTEMİZ ELLERİMİ SİZE UZATIYORUM
Demirci kasabası halkına verdikleri destek için teşekkür eden MHP Demirci Belediye Başkan Adayı Necip Tav, “Ben bu kasabanın, sizin bir evladınız olarak; başbuğumuz Alparslan Türkeş’in yolunda ve izinde Türk-İslam ülkücüsü olarak, her zaman önce devletim ve milletim dedim. Ben bu vatanımı, bayrağımı ve Demirci’mi karşılıksız sevdim!
Ben 30 yıldır Türk Silahlı Kuvvetleri’nde nasıl karşılıksız ve menfaatsiz bağrıma açtımsa Demirci’nin de bana minnetsiz bağrını açacağına eminim. Ben ne mevcut Belediye Başkanımızı ne de diğer aday kardeşimi eleştirmedim eleştirmem de. Biz yolumuza bakarız! Diğer arkadaşların da yolları açık olsun. Vatanıma göz dikenlere Kürşad oldum. Kasabamıza hizmet vermek için adayım. Eşsiz ve güzel kasabamızı hak ettiği yere sizlerle birlikte getireceğine söz veriyorum. Hiç kimseyi ayırmadan kayırmadan, canla başla çalışacağımıza söz veriyorum.” dedi.
ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMADIK! BAŞIMI KOYDUM, BAŞIMI!
Tertemiz ellerini kasaba halkına uzattığını ifade eden Necip Tav, “Bu eller harama el sürmedi. Bu eller ihanete ortak olmadı. Tertemiz bir mazinin hatıraları ile dolu bu el sizin eliniz. Bu yürek sizin yüreğiniz. Birlikte başaracağız, birlikte yöneteceğiz, birlikte mutlu olacağız. Her şey Demirci için, her şey sizin için! Yaşasın Demirci, yaşasın kasabamın şerefli ve onurlu insanları! Hepinizi seviyorum. Projelerimi Ankara’da Milletvekilimiz Ramazan Kaşlı’ya arz ettim. Vekilimde arkamda olduğuna söz verdi. Burada da söz veriyoruz. Elimizi taşın altına koymadık! Başımı koydum, başımı! Demirci için ne gerekiyorsa yapacağım.” diyerek sözlerine son verdi.

Haber: Avni Kuru