Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Seçim Heyecanı Hastane Koridorlarına Taşındı: MHP Heyeti, Aksaray Hastanesinde!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, İl Başkanı Burhanettin Karataş ve beraberindeki heyet, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi ziyaret ederek personellerle bir araya geldi.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerine adım adım yaklaşılırken MHP heyeti,  esnaf ve vatandaşların aynı sıra kurum ve kuruluş ziyaretlerinde bulunmaya devam ediyor.

Siyasi arenada yaşanan hareketlilikle birlikte yerel seçim heyecanı kamuoyunda sürüyor. Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi ziyaret eden MHP heyeti, burada hastane personelleri ile bir araya geldi.

Sağlık personellerinin sorun ve taleplerini dinleyen MHP heyeti çözüm bulma noktası istişarelerde bulundu. Daha sonra hastanede tedavi gören hastaları ziyaret ederek şifalar dileğinde bulundu. Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun ilgi gören MHP Aksaray Belediye Başkan adayı İrfan Çıtak, hasta ve yakınlarının talep ve beklentilerini dinledi.

Çıtak ziyarete yönelik yaptığı açıklamasında, “Hastane de çalışan değerli sağlık personellerimizi ziyaret edip işlerinde kolaylıklar diledik. Tedavi gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerinde bulunduk. Rabbim şifa bekleyen tüm hastalarımıza şifalar versin” dedi.

Haber: Fatma Altınok