Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sokak Sokak, Kapı Kapı: Aksaray’ın Gönüllü Misafiri: Halkın Karşısında!

Başkan Dinçer, halkın misafirperverliği

Başkan Dinçer, halkın misafirperverliği karşısında memnuniyetini dile getirdi.

Evren Dinçer, Aksaray halkının evlerine yaptığı ziyaretlerde samimi karşılamalarla karşılaşıyor ve şehrin geleceği hakkında vatandaşlarla keyifli sohbetler gerçekleştiriyor.

 

Aksaray Ak Parti Belediye Başkan Adayı Evren Dinçer, seçim kampanyası kapsamında hane ziyaretlerine devam ediyor. Her geçtiği sokakta ve her kapıyı çaldığında sıcak karşılamalarla karşılaşan Dinçer, halkın misafirperverliğinden memnuniyetini dile getiriyor.

Bugün yapılan hane ziyaretlerinden birinde, Doğan Yerli ve ailesinin misafiri olan Dinçer, geniş aile fertleriyle bir araya geldi. Ev sahipleri tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Dinçer, şehrin geleceği hakkında merak edilen soruları cevapladı ve halkın endişelerini dinledi.

Dinçer, ziyaretin sonunda ev sahiplerine teşekkür ederek, “Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin inşAllah.” diyerek samimiyetini ve şehre olan bağlılığını dile getirdi.

Aksaraylıların gösterdiği ilgi ve misafirperverlik karşısında memnuniyetini belirten Dinçer, hane ziyaretlerinin devam edeceğini ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edeceğini sözlerine ekledi. Haber; Fatma Altınok