Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da 2023 Katı Organik Gübre Desteği Detayları Belli Oldu!

Aksaray Tarım ve Orman

Aksaray Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama ile 2023 Yılı Katı Organik-Organomineral Gübre Desteği Üretici Detayında İcmali askıya çıktı. üreticilerin bilgilerini kontrol etmeler önem taşıyor.

Aksaray’da üreticilerin desteklemelerden faydalanması adına yürütülen çalışmalarla birlikte üreticilerin destekleme işlemleri esnasında herhangi bir sorunla karşılaşmamaları adına Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından hatırlatmalarda bulunuluyor. 2023 Yılı Katı Organik-Organomineral Gübre Desteği Üretici Detayında İcmali askıya çıkmasının ardından üreticilerin bilgilerinin kontrol etmesi ve olası yanlış bilgi sunumunda düzeltmeleri sağlanıyor.

Aksaray Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından yapılan duyuru ile 2023 Yılı Katı Organik-Organomineral Gübre Desteği Üretici Detayında İcmali 19-23 Şubat tarihleri arasında 5 gün süre zarfı içerisinde askı çıkarıldığı belirtildi.

Bilgilerinde yanlış ya da hata olan üreticilerin 23 Şubat tarihine kadar İl Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğü’ne bizzat gelerek başvurularını yapmaları gerekiyor.

Haber: Fatma Altınok