Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hafızlık Yolunda Buluşma: İl Müftüsü Öğrencilerle Bir Araya Geldi!

Aksaray il müftüsü Veysel

Aksaray il müftüsü Veysel ışıldar, Her Ay Bir Konu Bir Konuk Projesi” kapsamında Fatımatüz-Zehra Kız Kur’an Kursunu ziyaret ederek kursta hafızlık eğitimi gören öğrencilerle bir araya geldi.

il müftüsü ışıldar, Fatımatüz-Zehra Kız Kur’an Kursu ziyareti esnasında ilk olarak kurs yöneticileri ile bir araya gelerek kus hakkında bilgiler aldı. Öğrenciler ve kurs hakkında bilgiler alan Müftü Işıldar daha sonra öğrencililerle bir araya geldi.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Müftü Işıldar, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile ziyaretine başlayarak öğrencilere hafızlık hakkında bilgiler verdi.  Müftü Işıldar; “Hafız olmak dünyada kazanılabilecek en faziletli, en şerefli mertebelerden birisidir. Hafızlık aynı zamanda hem “Muhafız” olmak yani Kur’an-ı Kerim’i hafızalarda muhafaza ederek onu taşımak hem de “Muallim” olarak onu başkalarına da öğretme görevini üstlenmek demektir. En önemli sorumluluk ise onunla amel etmektir” dedi.

Müftü ışıldar öğrencilerle birlikte yağmur duası yaptıktan sonra öğrencilere başarılar dileyerek ziyaretini sonlandırdı.

Haber: Fatma Altınok