Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İsmail Kav’a Palmiye pastane ve inşaattan ramazan ayında destek

Yerel seçimler yaklaşırken, firmalar,

Yerel seçimler yaklaşırken, firmalar, kuruluşlar destek verdiği adayların yanında olmak ve o yerleşim yerindeki insanlara destek olmak amacıyla sosyal yardım çalışmalarına başladılar.

Bu anlamda, AK Parti Demirci Belediye Başkan Adayı İsmail Kav, bu şekilde destek olan firmalara teşekkür etti.

AK Parti Demirci Belediye Başkan Adayı İsmail Kav yaptığı açıklamada, Ramazan ayının bereketi ve paylaşmanın önemi, toplumumuzda her zamankinden daha fazla hissediliyor. Bu kutsal ayda ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin yanında olmak, onların yalnız olmadıklarını hissettirmek bizim için ayrı bir mutluluk kaynağıdır.

Palmiye Yapı – Bayram Uçkun işbirlikleri ve katkılarıyla, ramazan ayı boyunca kasabamızda bulunan tüm ihtiyaç sahiplerine tahinli, tatlı ve ramazan pidesi dağıtımında büyük bir rol üstlendiler. Ailelerin durumlarına göre özel olarak belirlenen bu yardımlar, onların ramazan ayında daha huzurlu ve mutlu olmalarına katkı sağlayacak.

İhtiyaç sahiplerimize yönelik gerçekleştirdiğimiz bu yardım faaliyeti, sadece maddi destek sağlamakla kalmayıp aynı zamanda dayanışma ve paylaşma duygularını da pekiştirmiştir. Bu vesileyle, Palmiye Yapı-Bayram Uçkun’un duyarlılığı ve işbirliği için kendilerine en içten şükranlarımızı sunarız” dedi. Haber: Fatma ALTINOK