Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karacaer, Aratol mahallesinde halkın nabzını tuttu

İyi Parti Aksaray Belediye

İyi Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, Aratol mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerine adım adım yaklaşılırken seçim atmosferinin yoğun hissedildiği günler yaşanmaya devam ediyor. Partililerde seçim hazırlığına tüm hızla devam ederken İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Karacaer, seçim çalışmalarını sürüyordur.
Karacaer’in şehir içerisindeki gerçekleştirdiği ziyaretlerine tüm hızıyla devam ederken Aratol Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini tek tek dinleyen Karacaer, çözüm bulma noktası bizzat iletişime geçti.
“Aksaray hak ediyor” mottosuyla seçim çalışmalarını yürütülen Karacaer, Aratol mahallesinde yaşayan vatandaşlara hedeflenen çalışama ve projeler hakkında bilgiler verdi.
Aratol Mahallesi sakinleri tarafından yoğun bir şekilde karşılanan Karacaer, “Aratollu hemşehrilerimiz ile bir araya gelip hasbihal ettik. Dertlerini dinleyip, çözüm önerimizden ve projelerimizden bahsettik. İnşallah 31 Mart’ta Aratol da değişim diyecek ve 1 Nisan sabahı yüzler gülecek” dedi.

Haber: Fatma Altınok