Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kapı Kapı Gezen Kadın Kolları: Zafer Mahallesi’nde Seçim Rüzgarı!

Ak Parti Aksaray Kadın

Ak Parti Aksaray Kadın Kolları Başkanlığı heyeti, Aksaray Zafer Mahallesi sakinlerini ziyaret ederek seçimlere yönelik nabzını tuttu.

31 Mart yerel seçimlere hazırlık yapan Kadın Kolları teşkilatı, seçimlerde hane ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlara bire bir iletişime geçmeye devam ediyor.

“Gerçek belediyecilik” mottosuyla seçim çalışması yürüten AK Parti teşkilatı, Kadın kolları bakanı Ferhan Polat’ın önderliğinde hane ziyaretlerinde bulunarak zafer mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Yerel Seçimlere doğru zaman daraldıkça Kadın Kolları heyeti saha çalışmalarına hız kazandırdı. Zafer mahallesini ziyaret eden heyet kapıları tek tek çalarak vatandaşlara seçimlere yönelik bilgiler verdi. Seçimlere yönelik halkın nabzını tutun Kadın Kolları heyeti, vatandaşlar tarafından sıcak ve samimi bir şekilde karşılandı.

Kadın Kolları teşkilatı tarafından yapılan açıklamada, “Güvenilir ve Gerçek Belediyecilik” için Zafer Mahallemizde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Belediye Başkanımız Sayın Dr. Evren Dinçer’in selamlarıyla gönüllere dokunmaya devam ediyoruz” ifadesi kullanıldı.

Haber. Fatma Altınok