Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AFAD, Gündüz Bakımevi öğrencilerine yangın farkındalık eğitimi verdi

Afet ve Acil Durum

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Aksaray İl Müdürlüğü eğitim uzmanları tarafından minik öğrencilere eğitim verilmeye devam ediyor. Aksaray genelinde afet farkındalık eğitimi veren AFAD eğitim uzmanları Özel Nakkaş Lale Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencilerine, yangın farkındalık eğitimi verdi.
AFAD İl Müdürlüğü tarafından il genelinde kurum, kuruluş ve okullarda afet bilinci ve farkındalık oluşturmak adına eğitim faaliyetleri devam ediyor. AFAD ekipleri acil durumlarda koordineli ve bilinçli bir şekilde hareket edilmesini sağlamak adına il genelinde çalışmalarını sürdürüyor.
Özel Nakkaş Lale Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencilerine, yangın anında yapılması gereken doğru davranışlar üzerine eğitim veren uzmanlar, olası yangın durumunda paniğe yer vermen kısa süre içerisinde yangının kontrol altına alınması için yapılması gereken bilinçli davranışlar üzerine bilgiler verdi.
AFAD İl Müdürlüğü tarafından il genelinde verilen afet farkındalık eğitimleri kapsamında deprem yangın gibi acil durumlarda bireylerin doğru davranışlar sergilemesi ön görülüyor.

Haber: Fatma Altınok