Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Aksaray teşkilatında, Belediye Meclis Üyesi adayları ile vites arttırıldı!

Milliyetçi Hareket Partisi’nden Aksaray’a

Milliyetçi Hareket Partisi’nden Aksaray’a Yönelik İstişare Toplantısı”

Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili Ramazan Kaşlı, Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş başkanlığında Aksaray Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi İrfan Çıtak ile Aksaray Merkez Belediye Meclisine aday olan isimlerle teşkilat üyeleri bir araya geldi. İstişare toplantısında, 31 Mart yerel seçimleri için Aksaray Belediye Başkan adayı İrfan Çıtak’ın projeleri ve seçim dönemine kadar yapılacak çalışmalar detaylı bir şekilde ele alındı.

Toplantıda, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Aksaray’daki belediyeleri nasıl yöneteceği, gençler ve kadınlarla yapılacak seçim çalışmaları, Cumhur İttifakı bileşeniyle uyumlu bir şekilde çalışmalar ve 1 Mart’ta gerçekleştirilecek proje tanıtım çalışması gibi konular önemli bir yer tuttu. Özellikle Aksaray Belediye Başkan adayı İrfan Çıtak’ın projelerinin yanı sıra mahallelerde ve merkezde gerçekleştirilecek çalışmalarda tüm MHP’li isimlerin aktif bir şekilde rol alması vurgulandı.

Toplantının ardından yapılan açıklamada, 1 Mart’ta gerçekleştirilecek proje tanıtım çalışmasının yanı sıra 31 Mart’a kadar devam edecek seçim çalışmalarında birlik ve beraberlik içinde olunması gerektiği belirtildi. Toplantının, Aksaray’a ve camiaya hayırlar ve başarılar getirmesi temenni edildi. Haber : Celil Acar