Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayspor, Dağılgan’dan 3 puanla ayrıldı

TFF 2.lig kırmızı grubun

TFF 2.lig kırmızı grubun 27.hafta mücadelesinde Motolux 68 Aksaray Belediyespor, Arnavutköy Belediyespor’u konuk etti. Siyah Cengiz Ötkün’ün golüyle sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı.

TFF 2. Ligde 11.sırada yer alan Motolux 68 Aksaray Belediyespor, Arnavutköy Belediyespor’u Dağılgan Stadyumunda dolu tribünler önünde konuk etti. Taraftarının yoğun desteğiyle rakip kalede gol arayan siyah beyazlılar aradığı golü devre arasında takıma katılan Cengiz Ötkün’ün ayağından buldu. 17.dakikada Arnavutköy Belediyespor ceza sahası içerisinde oluşan karambolde topu önünde bulan Cengiz, net bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Golü bulup öne geçtikten sonra farkı artırmak için gol arayışlarını sürdüren siyah beyazlılar başka gol bulamadı ve soyunma odasına 1-0 önde girdi.

İkinci yarıda iki takım da daha dengeli bir oyun sergiledi. İkinci yarının belirli dakikalarında iki takım da gol arayışlarında olsa da aradıkları golü bulmakta başarılı olamadılar. Maçın son bölümünde puan almak için ev sahibi ekip kalesine yüklenen Arnavutköy Belediyespor, siyah beyazlıların defansta sağlam durması sonucunda bekledikleri golü bulamadı. 90+4’te Aksarayspor ceza sahasında yaşanan karambol siyah beyazlı taraftarların yüreklerini ağızlarına getirse de konuk ekip golü bulamadı ve Aksaray Belediyespor 3 puanın sahibi oldu. Motolux 68 Aksaray Belediyespor aldığı 3 puan ile puanını 32’ye yükseltti.

Haber: Hakan Hidayet Deniz