Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray 1989 Kadın Voleybol Takımı, Dramatik Maç Sonunda Yarı Finale Yükseldi!

Eskişehir’de gerçekleşen Türkiye Kadınlar

Eskişehir’de gerçekleşen Türkiye Kadınlar Voleybol Birinci Ligi yükselme çeyrek final mücadelesinde, Aksaray 1989 Kadın Voleybol Takımı nefes kesen bir performans sergileyerek Ankara DSİspor’u 3-2 mağlup ederek yarı finale adını yazdırdı.

*İlk seti 25-20 kazanarak avantaj yakalayan Aksaray 1989, 16-25 ve 27-29 luk zorlu mücadelede 2-1 geriye düştü. Ancak dördüncü sette gösterdiği üstün performansla skoru 4.sette 25-25’lik set sonucu ile 2-2’ye getirdi ve karşılaşmayı karar setine taşıdı. Büyük bir heyecanın yaşandığı son sette rakibini 15-7 mağlup eden Aksaray 1989, çeyrek finali 3-2’lik skorla geçerek yarı finale yükselmenin sevincini yaşadı.

Çeyrek finalin ardından Pazar günü saat 16:30’da Tekirdağ Kapaklı Site spor takımı ile karşılaşacak olan Aksaray 1989, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.
Aksaray 1989 kadın voleybol takımı çeyrek finalin ilk maçında İzmir Torbalı Belediyesi Aday Akademispor’u 3-0 mağlup ederek müsabakalara başlamıştı.
Aksaray 1989 Kadın Voleybol Takımı Başkanı Ferit Gemici, maç sonrasında yaptığı açıklamada, oyuncularını ve teknik ekibi tebrik ederken, tribündeki taraftarların Aksaray Takımı’nın mağlup olmasını isteyenlerin dualarına rağmen zaferle ayrıldıklarını belirtti. Gemici, takımının güçlü duruşunu vurgulayarak, gelecek mücadelelere olan güvenini dile getirdi. Haber Ağustos GERÇE