Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hüda Par, Aksaray Belediye Başkan Adayı belli oldu!

Hüda PAR, geçmiş seçimlerde

Hüda PAR, geçmiş seçimlerde aday çıkaramadıkları Aksaray’da yeni bir döneme giriyor. İl Başkanı Bedih Çiftçi, partisinin Aksaray Belediye Başkan adayını duyurarak, Nihat Özdemir’i ön plana çıkardı. Geçen seçimde aday göstermeme kararı alan parti, bu kez stratejisini değiştirerek kendi adayıyla sahada yer alacak.

AK Parti ile yapılan ittifak görüşmelerinin olumsuz sonuçlanması üzerine, Hüda Par yerel seçimlerde Türkiye genelinde kendi adaylarıyla yarışacak. İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa Büyükşehir belediye başkanlığı dışındaki illerde ve ilçeler ile beldeler de kendi logolarını kullanarak seçimlere katılacaklarını açıklayan Çiftçi, Aksaray için yeni bir dönemin müjdesini verdi.
Hüda Par İl Başkanı Bedih Çiftçi yaptığı konuşmada, Aksaray Belediye Başkanı adayı olarak Nihat Özdemir’i açıkladık. Hüda PAR geçen seçim aday göstermemişti. Şimdi kendi adayımızla seçimlere katılıyoruz’ dedi.

Hüda Par İl Başkanı Bedih çiftçi, Aksaray Belediye Başkanı adayımız Nihat Özdemir Allah’ın izniyle çalışmamızı yapacağız, seçimlere o şekilde gireceğiz. Geçen seçimlerde biz aday çıkaramadık. Bu seçimlerde aday çıkarıyoruz. 2023 genel seçimlerinde yapmış olduğumuz, AK Partili yapmış olduğumuz ittifakın devamı noktasında genel merkezimizin de görüşleri vardı, iradesi vardı. Görüşmeler alt komisyonlara havale edildi. Fakat alt komisyonlarda olumlu bir netice alınamadı. Yani AK Parti’den kaynaklı bir ittifak gerçekleşmedi. Dolayısıyla biz de İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa, Büyükşehir Belediye Başkanlıkları hariç Türkiye’nin her tarafında kendi adaylarımızla kendi logomuzla inşallah seçime gireceğiz’ dedi.

Haber: Celil Acar