Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray 1989 Spor kadın voleybol takımı, 1.lig yolunda ilk maçını oyandı

Aksaray 1989 Spor Kadın

Aksaray 1989 Spor Kadın Voleybol Takımı, Çeyrek Finalde İlk Galibiyetini Aldı!

Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi 13. Grubu lider olarak tamamlayan Aksaray 1989 Spor Kadın Voleybol Takımı, Eskişehir’de oynanan çeyrek final müsabakalarında D grubunda Tekirdağ Kapaklı Sitespor, İzmir Torbalı belediyesi Aday Akademispor ve Ankara DSİ takımları ile aynı grupta tek maçlı lig usulü kuralına göre çeyrek final müsabakaları oynuyor.

Çeyrek finalde İzmir Temsilcisi Aday Akademi Torbalı Belediye Spor’u 25-14, 25-17 ve 25-23’lük setlerle 3-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Aksaray 1989 Spor grup maçlarına galibiyetle başladı.

Aksaray 1989 spor, Osman Gazi Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanan mücadelede üstün performans sergileyerek çeyrek final yolundaki ilk adımını sağlam attı. İlk maçın ardından Aksaray 1989 Spor, 17 Şubat’ta Ankara DSI Spor ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz, 18 Şubat’ta ise Tekirdağ Temsilcisi Kapaklı Site Spor ile mücadele edecek.

Aksaraylı sporseverler, takımlarına desteklerini sürdürüyor ve başarıları için heyecanla bekliyor.

Ferit Gemici’nin başkanlığını yaptığı Aksaray 1989 Spor kadın voleybol takımı hedefini 1.lig olarak belirledi. Haber: Fatma ALTINOK