Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor’un konuğu Arnavutköy Belediyespor: Maç canlı yayınlanacak!

TFF 2. Lig Kırmızı

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor, bugün saat 14. 00’da sahasında Arnavutköy Belediyespor’u konuk ediyor.

Siyah Beyazlılar 4 Maç Sonra Galibiyet Peşinde

Isparta deplasmanından 1 puanla dönen Motolux 68 Aksaray Belediyespor 4 haftanın ardından galibiyetle tanışmak istiyor. Siyah beyazlılar en son 21 Ocakta oynanan Uşakspor karşılaşmasında sahadan 3 puanla ayrılmıştı. Uşakspor maçının ardından çıktığı 4 maçta Belediye Derincespor, Amed Sportif ve Isparta 32 Spor ile beraberer kalan siyah beyazlılar, Karaman FK takımına Dağılgan Stadyumunda 2-0 mağlup oldu. Motolux 68 Aksaray Belediyespor ligde 29 puanla 11.sırada yer alırken ligin ilk yarısında oynanan maçta 0-0 berabere kaldığı Arnavutköy Belediyespor maçında alacağı puan ya da puanlarla daha üst sıralara tırmanmak istiyor.

Arnavutköy Belediyespor 3’te 3 Yapmak İstiyor

Ligin 26.haftasında Motolux 68 Aksaray Belediyespor’a konuk olacak olan Arnavutköy Belediyespor ise bu sezon ligde ilk kez üst üste 2 maç kazandı. Sezon boyunca istediği galibiyetlerden uzakta kalan ancak son maçlarda yükselişe geçen Arnavutköy Belediyespor, son 4 maçta mağlubiyet yüzü görmedi. Arnavutköy Belediyespor, son maçlardaki yükselişe rağmen 21 puanla 17.sırada yer alıyor.

Maç Naklen Yayınlanacak

Motolux 68 Aksaray Belediyespor’un Arnavutköy Belediyespor’u konuk edeceği karşılaşma Motolux 68 Aksaray Belediyespor Youtube kanalından naklen olarak futbolseverlere sunulacak.

Haber: Hakan Hidayet Deniz