Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Anne ve Oğuldan; Türk Silahlı Kuvvetlerine Destek! Karma Resim Sergisi Açıldı

Anne Sibel Kalk ile

Anne Sibel Kalk ile 6 yaşındaki oğlu Doruk Aras Girgin, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’na destek amacıyla unutulmaz bir sergiye imza attı. Sanatseverlerin büyük ilgi gösterdiği etkinlikte, minik ressamın eserleri göz kamaştırıyor.

Sibel Kalk ve 6 yaşındaki oğlu Doruk Aras Girgin, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’na destek olmak amacıyla duygusal bir adım attı ve kişisel karma resim sergilerini düzenledi. Nora AVM etkinlik alanında gerçekleştirilen açılış törenine, Vali Yardımcısı Şeyma Polat Balak ve Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Mersin Bölge Sorumlusu Emekli Albay Faik Ahmet Karadeniz gibi önemli isimler katıldı.

Sergiyi inceleyen Vali Yardımcısı Balak, sergide yer alan eserlerin duygusal ve anlamlı olduğunu belirterek minik ressam Doruk Aras Girgin’i ve annesini tebrik etti. Doruk Aras Girgin, askerlere olan sevgisini ve ilgisini eserleriyle ifade ederken, Aksaraylıları ve sanatseverleri sergiye davet etti.

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Mersin Bölge Sorumlusu Emekli Albay Faik Ahmet Karadeniz ise, serginin açılışında bulunmanın gururunu yaşadıklarını ifade ederek, vakfın savunma sanayinin önemli kurumlarına finans sağlayan en büyük destekçi olduğunu vurguladı. Bu anlamlı etkinlik, hem sanatı desteklemek hem de Türk Silahlı Kuvvetlerine katkıda bulunmak isteyenler için büyük bir fırsat oluşturdu.

Haber; Fatma Altınok