Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Çocuk Hakları Komitesinden, İl Müdürüne ziyaret

Aksaray Aile ve Sosyal

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Aksaray Çocuk Hakları Komitesi heyeti ile bir araya geldi. Geçtiğimiz günlerde Aksaray ilinde göreve başlayan İl Müdürü Ulaş, göreve gelmesinin ardından tebrik ziyaretlerinde bulunulmaya devam ediyor.
Aksaray Çocuk Hakları Komitesi Başkanları İpek Ceylan ve Ömer Faruk Gür, Kuruluş Müdürü Zülfikar Çakmak, Müdür Yardımcısı Sümeyye Ermiş ve Yetişkin Temsilci Ersin Resul Çetinkaya İle Komite Yönetiminde yer alan diğer çocuklardan oluşan heyet Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nurettin Ulaş’ı ziyaret etti.
Görüşme esnasında komite çalışmaları ve 2024 yılında yapılacak olan faaliyetler ele alındı. Aksaray’da çocuk haklarının korunmasına yönelik katkı ve çalışmalarıyla çocukların korunması adına gerçekleştirilen faaliyetin görüşüldüğü ziyarette, Aksaray Çocuk Hakları Komitesi heyeti, İl Müdürü Ulaş, göreve gelmesinden ötürü tebrik etti.
Gelecek nesillerin teminatı olan çocukların korunmasına ve haklarına sahip çıkılması adına Aksaray faaliyet gösteren Aksaray Çocuk Hakları Komitesi, İl Müdürü Ulaş’a yürütülen çalışmalar ve planlanan projeler hakkında bilgiler verdi.

Haber: Fatma Altınok