Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray temsilcilerinin maçlarını yönetecek hakemler belli oldu

Aksaray’ı profesyonel liglerde oynanacak

Aksaray’ı profesyonel liglerde oynanacak maçların hakemleri belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve 26. Hafta Motolux 68 Aksaray Belediyespor- Kuzey Marmara A.Ş Arnavutköy Belediye Gençlikspor müsabakasını Bursa bölgesi hakemlerinden Hasan Kaçar, yardımcılıklarını Birtan Yavuz Kocaeli bölgesi, Oğuzhan Yazır Bursa bölgesi hakemleri yönetecek. Müsabakanın dördüncü hakemi Ankara bölgesi hakemi Giray Şaylan oldu.

Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar Süper Lig 16. hafta da oynanacak olan Aksaray Belediyespor-Konyaaltı Belediyespor karşılaşmasının hakemleri belli oldu. Karşılaşmayı Aydın bölgesi hakemlerinden Ahmet Kaya Bülent Kaya ikilisi görev alacak.

Türkiye Voleybol Federasyonu Vodafon Sultanlar ligi 21. Haftada Aksaray Spor Salonu’nda oynanacak olan Kuzeyboru Kadın Voleybol takımı ile Beşiktaş AYOS kadın voleybol müsabakasını Burhan İlhan ve Erhan Alpaslan ikilisi yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 3. Lig 7. Grup’ta zirvede yer alan Tuzgölüspor ile Tarsus Gençlerbirliğispor arasında oynanacak olan 4. Hafta maçını yönetecek hakemler belli oldu. Karşılaşmanın orta hakemi Şeyma Ekici yardımcılıklarını Mert Yıldırım ve Döndü Sıla Yılmaz üçlüsü yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel gelişim U19 Ligi 4. Grup’ta yer alan Motolux 68 Aksaray Belediyespor deplasmanda karşılaşacağı Uşakspor maçının hakemleri belli oldu.

Ligin 15. Hafta mücadelesinin orta hakemi Furkan Türk, yardımcılıklarını Batuhan Uslu ve Emre Eren Ekin yapacaklar. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Tayfun Özçelik yapacak.

Haber: Avni Kuru