Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor, Arnavutköy karşısında kazanmak istiyor

Türkiye 2. Ligi Kırmızı

Türkiye 2. Ligi Kırmızı Grubunda mücadele eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor ligin 26. haftasında, 18 Şubat 2024 Pazar günü Aksaray’da Dağılgan Stadyumunda Arnavutköy Belediyespor takımını konuk edecek.

Karşılaşmayı Bursa Bölgesi B klasmanı hakemi Hasan Kaçar yönetecek. Kaçar’ın yardımcılıklarını Kocaeli bölgesinden Birtan Yavuz, Bursa bölgesinden Oğuzhan Yazır ve 4. hakem olarak Ankara bölgesinden C klasmanı hakem Giray Şahlan yapacak. Karşılaşmanın gözlemciliğini Hüseyin Altıntaş, Türkiye Futbol Federasyonu temsilcisi olarak da Necmettin Cihan Korucu ve Resul Özker görev alacaklar.

26’ıncı haftaya girilirken Motolux 68 Aksaray Belediyespor ligde 29 puanla 11. sırada yer alıyor. Siyah beyazlı Aksaray temsilci oynadığı 24 karşılaşmada 7 galibiyet, 8 beraberlik, 9’da mağlubiyet aldı. Rakip filelere 18 gol atan Aksaray Belediyespor kalesinde 19 gol gördü.

Aksaray Belediyespor’un bu haftaki rakibi Kuzey Marmara A.Ş. Arnavutköy Belediyespor Gençlik ve Spor takımı oynadığı 24 maçta 4 galibiyet, 9 beraberlik ve 11 mağlubiyet aldı. 27 gol atıp kalesinde 33 gol gördü. Arnavutköy Belediyespor 21 puanla 17. sırada yer alıyor. Ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşma 0-0 golsüz berabere tamamlanmıştı.

Aksaray Belediyespor Arnavutköy Belediyespor müsabakası öncesinde Aksaray Belediyespor’da kart cezalısı oyuncu bulunmuyor. Siyah beyazlı takımda orta saha oyuncusu Abdussamed Karnucu’nun sakatlığı dışında eksik oyuncu da yer almıyor. Aksaray Belediyespor bu karşılaşmayı kazanıp ligdeki 4 haftalık gol orucuna da son vermek istiyor. Siyah beyazlı takım, iç sahada istediği sonuçları bir türlü alamamasına rağmen Arnavutköy Belediyespor karşısında galip gelip 4 haftalık aranın ardından yeniden galip gelmek istiyor.

Aksaray Belediyespor’da teknik direktör Şaban Yıldırım, taraftarları müsabakaya davet ederek coşkulu bir müsabakası olması temennisinde bulundu. Yıldırım, “gol yollarındaki sıkıntıyı aşarak kazanmak istiyoruz. İstediğimiz pozisyonlara giriyoruz ancak topu kaleye yuvarlama konusunda eksikliklerimizde var. Bu hafta inşallah bu sorunu aşıp galip gelmek istiyoruz” dedi.

Bu arada Arnavutköy Belediyespor takımını geçtiğimiz yıl Aksaray Belediyespor’u şampiyon yapan teknik direktör Mustafa Sarıgül yönetiyor. Mustafa Sarıgül yönetimi ile Aksaray Belediyespor geçen yıl 3.ligde direkt şampiyonluğa ulaşan taraf olmuştu.

Haber: Hakan Hidayet Deniz