Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor hentbolda lideri ağırlamaya hazırlanıyor

Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar

Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele eden Aksaray Belediyespor Cumartesi günü saat 14.00’de Aksaray Spor Salonu’nda lig lideri Konyaaltı Belediyespor’u konuk edecek.

Ligin puan sıralamasında son sırada yer alan ile zirvesinde olan iki takımın mücadelesini Aydın bölgesi hakemlerinden Ahmet Kaya ve Bülent Kaya ikilisi yönetecek. Hafta içi HDI Sigorta Türkiye kupasına veda eden Aksaray Belediyespor ligde kalma mücadelesi veriyor. Ligde tek galibiyeti bulunan Siyah-beyazlılar lider Konyaaltı Belediyespor karşısında galip gelerek puan sıralamasında yükselmek istiyor.

Ligin ilk yarısında Antalya’da oynanan karşılaşmayı ev sahibi Konyaaltı Belediyespor 46-22 galip ayrılmıştı. Konyaaltı Belediyespor ligde oynadığı 14 karşılaşmada 14 galibiyet alarak ligde namağlup liderliğini sürdürüyor. Konyaaltı takımında daha önce Aksaray Belediyespor forması giyen Monika Kıldan Janeska’da yer alıyor. Lider takım ligin en çok gol atan ikinci takımı olurken kalesini gole en az kapatan takım konumunda yer alıyor.

Haber: Ağustos Gerçe