Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Emniyet Müdürlüğü ve Belediye İşbirliğiyle: KADES, Aile İçi Şiddete Son Veriyor!

Aksaray Belediyesi Kadın Aktivite

Aksaray Belediyesi Kadın Aktivite Merkezinde Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri KADES uygulaması hakkında bilgiler vererek aile içi ve kadına yönelik şiddetin engellenmesi amacıyla farkındalık oluşturuluyor.

Aksaray Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından koordineli bir şekilde aile içi ve kadına yönelik olayların engellenmesi adına KADES uygulaması hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Aile içi ve kadına yönelik şiddetin önüne geçilmesi amacıyla Emniyet Müdürlüğü ekipleri Kadın Aktivite merkezlerinde kadınları KADES uygulaması hakkında bilgilendirerek, olası şiddet anında yapılması gereken doğru davranış ile şiddetin engellenmesi katkı sunması amaçlanıyor.

KADES uygulaması ile şiddet anında hemen Emniyet Müdürlüğü tarafından oluşturulan acil durumla ekiplerinin müdahalede bulunması amacıyla kurulan bir uygulama olarak kadın ve çocukların şiddete maruz kalmasını engellenmesi hedefleniyor.

Aksaray Emniyet Müdürlüğü ekipleri il genelinde KADES uygulaması hakkında bilgiler vermeye devam ederek Kadın Aktivite Merkezlerinde faaliyet gösteren kadınları KADES uygulaması hakkında bilgilendirme toplantı yapıldı.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından verilen KADES uygulaması bilgilendirme toplantı ile aile içi ve kadına yönelik şiddetin engellenmesi toplum yararına fayda göstereceği ön görülüyor.

Haber: Fatma Altınok