Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Uzmanlık Yolculuğu Başlıyor: Aksaray Üniversitesi’nden ICP-MS Sertifikalı Eğitim Programı!

Aksaray Üniversitesi Bilimsel ve

Aksaray Üniversitesi Bilimsel ve Teknolojik Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından ICP –MS Sertifikalı eğitim programı düzenleniyor.

ICP –MS Sertifikalı eğitim programının temel amacı olarak, laboratuvar sektöründe kullanılan ICP-MS cihazına yönelik tüm bilgiye sahip olmak ve çıkabilecek sorunlara anlayabilmek hedefleniyor. Sorunlara çözüm bulmak adına izlenilmesi gereken stratejileri aktarmak bu kapsamda, gıda, çevre, biyoloji, kimya, biyoteknoloji, ilaç, sağlık, kozmetik, gibi sektörlerde kariyer hedefleyenler için alt yapı oluşturulacak.

ICP –MS Sertifikalı eğitim programına başvurular 07 Şubat 07 Mart 2024 tarihleri arasında olup program ise 08-10 Mart 2024’tür.

Aksaray Üniversitesi Bilimsel ve Teknolojik Uygulama ve Araştırma Merkezinde gerçekleşecek olan programa Öğretim Görevlisi Emrah Dikici’nin anlatımlarıyla yapılacak. Eğitim ardından yapılacak olan sınavla birlikte başarılı olan katılımcılara Eğitim Sertifikası başarısız olanlara ise Katılım Sertifikası verilecek.

Detaylı bilgi almak isteyen adaylar Aksaray Üniversitesi Bilimsel ve Teknolojik Uygulama ve Araştırma Merkezinin internet adresine ulaşabilecek. Başvuru yapmak isteyenler, https://docs.google.com/forms/d/16I377AO7D0l1Y8mi6UeEpTyglRKtUwCSsTFEsZbCQRs/edit linkinden erişebilecek.

Haber: Fatma Altınok