Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Spor’da anlamlı buluşma; Aksaray’dan Nevşehir’e ziyaret

Aksaray Amatör Spor Kulüpleri

Aksaray Amatör Spor Kulüpleri Federasyon (ASKF) Başkanı Cavit Kılıç, Yönetim Kurulu Üyesi Recep Yılmaz ile birlikte Nevşehir Amatör Spor Kulüpler Federasyon Başkanı Mustafa Avcı’yı makamında ziyaret etti. Kılıç, “Ortak paydamız spor sevdası ve amatör spora hizmet etmektir.” dedi.

Nevşehir Amatör Spor Kulüpler Federasyon Başkanı Mustafa Avcı’yı ziyaret etmek üzere Yönetim Kurulu Üyesi Recep Yılmaz ile birlikte Nevşehir’e giden Aksaray ASKF Başkanı Cavit Kılıç, “Komşu şehrimiz ve yakın dostum Nevşehir ASKF Başkanı Mustafa Avcı’nın bizlere gösterdiği ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Amatör takımların en uzun soluklu başkanlık yapan ismi olan Mustafa Avcı başkanımı tanımanın mutluluğunu yaşadım. Amatör spor dünyasının en güzel yönleri başka iklimlerden ve başka coğrafyalardan dostluk edinmek çok güzel bir duygu. Ziyaretimizde, amatör spor konusunu ve şehirlerimizdeki amatör sporları değerlendirdik. Ortak paydamız spor sevdası ve amatör spora hizmet etmektir. Bizlere gösterdiği ilgi ve ev sahipliğinden dolayı nazik ziyaretinden dolay teşekkür ediyorum.” dedi.

Nevşehir Amatör Spor Kulüpler Federasyon Başkanı Mustafa Avcı’da nazik ziyaretleri için Cavit Kılıç ve Recep Yılmaz’a teşekkürlerini iletti.

Haber: Avni Kuru