Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP KAÇEP heyeti, Ereğlikapı mahallesinde vatandaşları dinledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray İl KAÇEP Başkanı Nermin Fidan başkanlığı kadın kolları heyeti Ereğlikapı mahallesinde ziyaret gerçekleştirdi.
31 mart 2924 mahalli idareler seçimlerine hazırlık yapan MHP teşkilatı KAÇEP il başkanlığı mensupları seçimlere yönelik halkın nabzını tutmak maçıyla harekete geçti.
Ereğlikapı mahallesinde ziyaret gerçekleştiren heyet, MHP Aksaray Belediye Başkan adayı İrfan Çıtak’ın projeleri hakkında bilgiler vererek onların talep ve beklentilerini dinledi.
yerel seçim heyecanı kamuoyunda devam ederken siyasi arenada hareketlilik devam ediyor. MHP KAÇEP il Başkanlığı heyeti, Ereğlikapı mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen sorun ve taleplerini yakından iletişime geçerek dinledi.
Aksaray İl KAÇEP Başkanı Nermin Fidan, 28. Dönem Milletvekili Adayı Çiğdem Er ve teşkilatı mensupları Ereğlikapı mahallesini ziyaret eden isimler oldu. Ziyarete yönelik açıklama yapan İl KAÇEP Başkanı Nermin Fidan; “Heyetimize evlerini, gönüllerini ve sofralarını açan Zeynep hanıma ve komşularına samimi sohbetleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

Haber: Fatma Altınok