Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da eğitim kalitesi masaya yatırıldı; Lise Müdürleri ile toplantı

Aksaray İl Milli Eğitim

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan başkanlığında merkez lise müdürleri ile birlikte toplantı gerçekleşti.

Aksaray Uluırmak Mesleki ve teknik Anadolu Lisesi toplantı salonun ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, il genelindeki eğitim kalitesinin arttırılması yönünde gelişmelerin değerlendirilmesi maksadıyla görüşme gerçekleşti.

Eğitim vizyonunu güçlendirmek adına yapılan toplantıda, öğrencilere daha iyi bir eğitim sumak adına atılması gereken adımlar masaya yatırıldı. Okul kontenjanlarının belirlenmesi, öğrenci devamsızlıkların takibi, sosyal sorumluluk projeleri ve diğer projeler toplantının ana konusu oldu.

İl genelinde eğitim seviyesinin yükseltilmesi adına gerçekleşen toplantıda, öğrencilerin geleceğe güvenli ve verimli bir şekilde hazırlanması adına yapılması gerekenler üzerine duran heyet okul Müdürleri fikir ve görüşmelerini aktardı.

İlerleyen süreçte eğitim ortamının daha verimli hale getirilmesi adına katkı sağlayacağını dile getiren İl Müdürü Alpaslan, bu tür etkinliklerin düzenli olarak yapılması ve eğitimdeki kaliteyi arttırmaya yönelik önemli bir adım olduğunu ifade etti.

İl Müdürü Alpaslan, okul müdürlerine yürüttükleri çalışmalardan ve sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Toplantı, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, İl Müdürlüğü Ortaöğretim Bölümü Şube Müdürü Cebrail Öz ve lise müdürlerinin katılımlarıyla gerçekleşti.

Haber: Fatma Altınok